ideal diyet tavsiyeleri




Herkesin aynı şeyleri yememesi, aynı egzersizleri yapmaması gerektiğini biliyor musunuz? Kan grubunuz, iç kimyanızı yansıtır. Besinleri öğütme biçiminizi belirler.
0 grubu iseniz:


*Et yiyin.
*Buğdayı ve diğer birçok tahılı kesin.
*Kan grubunuza uygun beslenmezseniz ülser ve artrit gibi enfeksiyon hastalıkları riskiniz artar.
A grubu iseniz:
*Sebze ağırlıklı beslenmelisiniz.
*Stresi azaltmak için meditasyon yapın.
*Kan grubunuza uygun beslenmezseniz kanser ve kalp hastalıkları riskiniz artar.
B grubu iseniz:
*Bütün kan gruplarına ait yiyecekleri tüketebilirsiniz.
*Yüzme ya da yürüyüş gibi hafif sporlar yapın.
*Kan grubunuza uygun beslenmezseniz sinir sisteminize saldıran, yavaş gelişen virüslerin yol açtığı hastalıklara yakalanma riskiniz artar.
AB grubu iseniz:
*A ve B gruplarının yemesi ve yememesi gerekenler, sizin için de geçerlldir.
*Gevşeme teknikleri ve sakinleştirici egzersizler yapın.
*Bütün gruplar içinde en uyumlu bağışıklık sistemi sizinkidir.
*Kan grubunuz -0, A, B ya da AB- sizi DNA’nız kadar kesin bir şekilde tanımlayan genetik parmak izleridir.
*Kan grubunuzun size has olan özelliklerini beslenme düzeninizde ve yaşantınızda bir yol işareti olarak kullanırsanız daha sağlıklı olacak, ideal kilonuza doğal yollardan ulaşacak ve yaşlanmanız gecikecektir.
*Kan grubunuz; ırk, kültür ya da coğrafyadan daha güvenilir bir kimlik ölçüsüdür. Kim olduğunuzu gösteren bir şablon, daha sağlıklı nasıl yaşayacağınıza bir rehberdir.
*Kan grubunun önemi, insan evriminin öyküsünden anlaşılabilir. 0 grubu en eskisidir. A grubu, çiftçi toplumlarla beraber evrimleşmiştir. B grubu, soğuk, sert iklimlerde göç sırasında ortaya çıkmıştır. AB grubu ise tamamen modern bir adaptasyon, farklı grupların karışmasından çıkan bir gruptur. Bu evrim öyküsü; günümüze, her kan grubunun beslenme ihtiyaçlarına kadar gelir.

Kan gruplarının dikkat çekici faktörleri nelerdir?
Kan grubu, saç ve göz rengi gibi, tıbben kabul edilmiş çeşitliliklerden biridir. Parmak izi ve DNA analizleri gibi bu çeşitliliklerin çoğu adli tıp ve suç uzmanları tarafından olduğu kadar hastalıkların sebebi ve tedavisini araştıranlarca da geniş oranda kullanılır. Kan grubu, diğer değişkenler kadar kayda değer olup birçok alanda çok daha faydalı bir ölçüdür. Kan grubu analizi mantıksal bir sistemdir. Kolayca öğrenilir ve takibi kolaydır. Bu sistemi birçok doktora öğrettim. Ana hatlarını takip edenler, hastalarda çok iyi sonuç aldıklarını söylediler. Şimdi de size öğreteceğim. Kan grubu analizinin temellerini öğrenerek kendiniz ve aileniz için en faydalı beslenme düzenini oluşturabilir; sizi hasta eden, kilo almanıza ve kronik hastalıklara yakalanmanıza sebep olan yiyecekleri belirleyebilirsiniz.
Başlangıçta kan grubu analizinin, sağlık ve hastalıkta, bireysel çeşitliliği açıklayan güçlü yöntemler sunduğunu fark ettim.
Araştırma verilerinin miktarı dikkate alındığında kan grubunun sağlığa etkilerinin, hak ettiği ilgiyi görmediği anlaşılmaktadır. Bu bilgileri ulaşılabilir kılmaya karar verdim. Sadece bilim insanları, meslektaşlar ve tıp çevrelerine değil, sizlere de.
İlk bakışta, kan grubu bilimi insanın gözünü korkutabilir; ama çok basit olduğuna dair sizi temin ederim. Hayatın kendisi kadar basit hem de. Kan grupları evriminin antik yolundan bahsedeceğim. Bu, insanın tarihi kadar sürükleyici bir öyküdür. Uygulayabileceğiniz anlaşılır ve basit bir plan yapmanız için kan grubu biliminin bilinmeyen noktalarını açıklayacağım.
Bunun, sizin için tamamen yeni bir fikir olduğunun farkındayım. Çok az kişi, etkili bir genetik güç olan kan grubunu merak etmiştir. Bilimsel tezler inandırıcı gelse bile aşina olmadığınız bu yeni alana girmekte tereddüt edebilirsiniz. Sizden sadece üç şey istiyorum: Başlamadan önce doktorunuzla konuşun. Eğer bilmiyorsanız kan grubunuzu öğrenin. Kan Grubu Diyeti’ni en az iki hafta uygulayın. Hastalarımın çoğu, bu süre içinde sonuç alıyor: Artan enerji miktarı, kilo kaybı, sindirim şikâyetlerinde azalma, astım, baş ağrısı, mide yanması gibi kronik sorunlarda iyiye gidiş. Kan Grubu Diyetinize size fayda sağlaması için zaman verin. Diyete soktuğum dört binden fazla hastaya fayda sağladı. Kanın, sadece vücudun en önemli gıdası olmadığını, gelecekte sağlıklı yaşamanız için de önemli bir araç olduğunu kendiniz görün.

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ideal diyet tavsiyeleri"

Yorum Gönder

Etkili Diyet Listeleri Diyet | Protein Diyeti | Protein Diyeti Listesi